Koktajl na bazie:

Valentino

Ocena:

0

Valentino

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Składniki:

- 20 ml Aperol
- 20 ml Wytrawny wermut
- 20 ml Gin
- 10 ml Syrop Rose's Lime Juice
- 5-6 Kostki lodu
- 1 wisienka koktajlowa
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać pozostałe płynne składniki.
  • Odcedzić koktajl do kieliszka koktajlowego.
  • Na koniec, dodać wisienkę koktajlową.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!