Ocena:
0
Berry Rosso
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 30 ml Wermut Cinzano Rosso
- 20 ml Wódka
- 10 ml Syrop truskawkowy
- 20 ml Sok cytrynowy
- 80 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 8-10 Kostki lodu
- 1 Świeże truskawki
- 30 ml Wermut Cinzano Rosso
- 20 ml Wódka
- 10 ml Syrop truskawkowy
- 20 ml Sok cytrynowy
- 80 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 8-10 Kostki lodu
- 1 Świeże truskawki
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe płynne składniki.
- Dokładnie wstrząsnąć shakerem, po czym odcedzić przez sitko barowe bezpośrednio do szklanki highball wypełnionej pokruszonym lodem.
- Na koniec, udekorować truskawką.