Koktajl na bazie:

Absinthe Drip

Ocena:

0

Absinthe Drip

Bezpośrednio w kieliszku Kieliszek do wina Niska zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Składniki:

- 20 ml Anyżówka
- 1 Kostka cukru
- 100 ml Niegazowana woda mineralna
Przygotowanie:
  • Anyżówkę wlać do kieliszka od wina.
  • Łyżkę do absyntu położyć na kieliszku i położyć na niej kostkę cukru.
  • Powoli wlewać wodę mineralną, do momentu aż cukier całkowicie się rozpuści, a kieliszek będzie pełny.

 

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!