Koktajl na bazie:

Up-to-date

Ocena:

0

Up-to-date

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Wysoka zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 40 ml Kanadyjska Whisky
- 20 ml Sherry
- 10 ml Likier Grand Marnier Cordon Rouge
- 2-3 krople Angostura
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać pozostałe składniki.
  • Wymieszać dokładnie łyżką barową przez około 8-10 sekund.
  • Przecedzić przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego.
Tagi: Angostura

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!