Ocena:
0
Redwood
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 50 ml Ciemny rum jamajski
- 10 ml Likier creme de fraise
- 2-3 krople Angostura
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 3-4 Kostki lodu, pokruszone
- 50 ml Ciemny rum jamajski
- 10 ml Likier creme de fraise
- 2-3 krople Angostura
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 3-4 Kostki lodu, pokruszone
Przygotowanie:
- Pokruszony lód włożyć do szklanki old-fashioned, następnie dolać rum, likier i angosturę.
- Wymieszać dokładnie łyżką barową przez około 8-10 sekund.
- Pasek skórki z cytryny wycisnąć do szklanki, do momentu uwolnienia olejków eterycznych, po czym dodać do koktajlu.



Sandy Collins
Apple Martini
French Martini
Sea Breeze
Valentino
Mojito bezalkoholowe
Blue Monday
Chivas Collins
Green mexican