Ocena:
0
Turn off the Lights
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 20 ml Wysokoprocentowy rum
- 20 ml Wódka
- 20 ml Tequila
- 10 ml Curaçao triple sec
- 100 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 1 dash Angostura
- kilka kropli Grenadyna
- 5-6 Kostki lodu
- 20 ml Wysokoprocentowy rum
- 20 ml Wódka
- 20 ml Tequila
- 10 ml Curaçao triple sec
- 100 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 1 dash Angostura
- kilka kropli Grenadyna
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe składniki.
- Dokładnie wstrząsnąć shakerem, po czym odcedzić koktajl do szklanki highball na kilka kostek lodu.
- Na koniec, udekorować koktajl owocami.