Koktajl na bazie:

Turn off the Lights

Ocena:

0

Turn off the Lights

W shakerze Szklanka typu Highball Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 20 ml Wysokoprocentowy rum
- 20 ml Wódka
- 20 ml Tequila
- 10 ml Curaçao triple sec
- 100 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 1 dash Angostura
- kilka kropli Grenadyna
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe składniki.
  • Dokładnie wstrząsnąć shakerem, po czym odcedzić koktajl do szklanki highball na kilka kostek lodu.
  • Na koniec, udekorować koktajl owocami.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!