Koktajl na bazie:

Presidente

Ocena:

0

Presidente

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać rum, wermut i grenadynę.
  • Wymieszać dokładnie łyżką barową przez około 8-10 sekund.
  • Przecedzić przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego.
  • Pasek skórki z cytryny wycisnąć do kieliszka, do uwolnienia olejków eterycznych, po czym wyrzucić.
  • Na koniec, dodać wisienkę koktajlową.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!