Koktajl na bazie:

Pepe\'s Cafe

Ocena:

0

Pepe's Cafe

Bezpośrednio w kieliszku Szklanka typu Toddy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: zimą

Składniki:

- 30 ml Tequila
- 20 ml Likier kawowy
- 1 filiżanka Gorąca kawa espresso
- 1-2 łyżeczek Brązowy cukier
- 1 łyżka Ubita śmietana
Przygotowanie:
  • Tequilę, likier kawowy oraz kawę wlać do ogrzanej szklanki, dodać również brązowy cukier.
  • Dokładnie wymieszać łyżką barową.
  • Na ciepły koktajl nałożyć czapę bitej śmietany.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!