Koktajl na bazie:

Mexican Coffee

Ocena:

10.0

Mexican Coffee

Bezpośrednio w kieliszku Szklanka typu Toddy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Śmietankę UHT włożyć na 5 min do zamrażalnika.
  • Śmietankę ubijać widelcem, do zgęstnienia.
  • Gorącą kawę wlać do żaroodpornej szklanki toddy, następnie dodać tequilę i syrop cukrowy.
  • Wymieszać dokładnie łyżką barową przez około 3-4 sekundy.
  • Na koniec, rozłożyć ubitą śmietankę łyżką na koktajl.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!