Koktajl na bazie:

Just Try

Ocena:

0

Just Try

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Wysoka zawartość alkoholu

Pora serwowania: po posiłku

Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać gin, wermut i oba likiery.
  • Wymieszać łyżką barową przez około 8-10 sekund.
  • Dokładnie przecedzić przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego.
  • Na koniec, wycisnąć nad kieliszkiem pasek skórki z cytryny, do momentu uwolnienia olejków eterycznych, po czym dodać do kieliszka.
Tagi: wermut, cytryna

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!