Koktajl na bazie:

Venetian Coffee

Ocena:

0

Venetian Coffee

Bezpośrednio w kieliszku Szklanka typu Toddy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 20 ml Włoska brandy
- 20 ml Brązowy likier creme de cacao
- 1 łyżeczka Cukier
- 1 filiżanka Gorąca kawa espresso
- lekko Ubita śmietana
Przygotowanie:
  • Brandy, creme de cacao i kawę należy wlać do ogrzanego kieliszka.
  • Następnie dodać cukier i dokładnie wymieszać.
  • Na górę nałożyć lekko ubitą śmietanę.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!