Koktajl na bazie:

Maxim\'s Coffee

Ocena:

0

Maxim's Coffee

Bezpośrednio w kieliszku Szklanka typu Toddy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: zimą

Składniki:

- 40 ml Koniak
- 1 łyżka barowa Cukier puder
- 15 ml Likier Benedictine
- 5 ml Likier Galliano
- 80 ml Gorąca kawa espresso
Przygotowanie:
  • Cukier puder wsypać do żaroodpornej szklanki toddy, po czym wlać resztę składników.
  • Koktajl dokładnie wymieszać łyżką barową przez około 5-6 sekund. Gotowe!

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!