Ocena:
5.0
Sugar Bird
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 30 ml Biały rum
- 30 ml Koniak
- 1 Jajko
- 20 ml Sok cytrynowy
- 50 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 1/2 Banan
- 20 ml Śmietanka UHT
- 20 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5-6 Kostki lodu, pokruszone
- 1 wisienka koktajlowa
- 1 gałązka świeża mięta
- 30 ml Biały rum
- 30 ml Koniak
- 1 Jajko
- 20 ml Sok cytrynowy
- 50 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 1/2 Banan
- 20 ml Śmietanka UHT
- 20 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5-6 Kostki lodu, pokruszone
- 1 wisienka koktajlowa
- 1 gałązka świeża mięta
Przygotowanie:
- Wszystkie składniki dokładnie zmiksować w blenderze.
- Następnie przelać koktajl do szklanki fancy wypełnionej do połowy pokruszonym lodem.
- Na koniec, udekorować koktajl kawałkiem ananasa, wisienką koktajlową oraz gałązką mięty.
Tagi: Sok cytrynowy, Sok ananasowy, koniak, śmietanka UHT, wisienka koktajlowa, Banan , jajko, mięta