Ocena:
8.0
Pearl Diver
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 20 ml Jasny rum portorykański
- 10 ml Ciemny rum kubański
- 10 ml Ciemny rum jamajski
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 3-4 krople Angostura
- 4-5 Kostki lodu, pokruszone
- 20 ml Jasny rum portorykański
- 10 ml Ciemny rum kubański
- 10 ml Ciemny rum jamajski
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 3-4 krople Angostura
- 4-5 Kostki lodu, pokruszone
Przygotowanie:
- Pokruszony lód włożyć do miksera, następnie wlać resztę składników.
- Miksować na niskich obrotach przez około 5-10 sekund, po czym zwiększyć obrotu i miksować przez kolejne 15-30 sekund.
- Na koniec, koktajl przelać do szklanki highball.