Ocena:
0
Joe Kanoo
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Jasny rum jamajski
- 130 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 10 ml Likier Galliano
- 1 cząstka Pomarańcza
- 5-6 Kostki lodu
- 40 ml Jasny rum jamajski
- 130 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 10 ml Likier Galliano
- 1 cząstka Pomarańcza
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać resztę składników (poza cząstką pomarańczy).
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Przecedzić całość przez sitko barowe do szklanki highball.
- Cząstkę pomarańczy umieścić na krawędzi szklanki.
Tagi: Pomarańcza, Likier Galliano