 
		Ocena:
10.0
Hurricane
Pora serwowania: wieczorem
				Składniki:
- 20 ml Jasny rum portorykański
- 15 ml Ciemny rum kubański
- 15 ml Ciemny rum jamajski
- 50 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 50 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 15 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 5 ml Curaçao triple sec
- 5 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5 ml Grenadyna
- 4-5 Kostki lodu, pokruszone
			
				
			- 20 ml Jasny rum portorykański
- 15 ml Ciemny rum kubański
- 15 ml Ciemny rum jamajski
- 50 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 50 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 15 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 5 ml Curaçao triple sec
- 5 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5 ml Grenadyna
- 4-5 Kostki lodu, pokruszone
				Przygotowanie:
				
	
		- Pokruszony lód włożyć do miksera, następnie wlać resztę składników.
- Miksować na małych obrotach przez około 5-10 sekund, po czym zwiększyć obroty i miksować przez kolejne 15-30 sekund.
- Gotowy koktajl przelać do szklanki highball. I gotowe!



 
			 
			 
			 
		 
			 
			 
			 
			 Sandy Collins
Sandy Collins Apple Martini
Apple Martini French Martini
French Martini Sea Breeze
Sea Breeze Valentino
Valentino Mojito bezalkoholowe
Mojito bezalkoholowe Blue Monday
Blue Monday Chivas Collins
Chivas Collins Green mexican
Green mexican