 
		Ocena:
0
Horse's Neck
Pora serwowania: o każdej porze
				Składniki:
- 60 ml Bourbon
- 2 dashe Angostura
- ok. 150 ml Zimne ginger ale
- spirala ze skórki Cytryna
- 5-6 Kostki lodu
			
				
			- 60 ml Bourbon
- 2 dashe Angostura
- ok. 150 ml Zimne ginger ale
- spirala ze skórki Cytryna
- 5-6 Kostki lodu
				Przygotowanie:
				
	
		- Szklankę typu fancy napełnić do połowy kostkami lodu.
- Spiralę ze skórki cytryny zawiesić na brzegu szklanki, następnie wlać bourbon i angosturę.
- Dopełnić ginger ale.



 
			 
			 
			 
		 
			 
			 
			 Sandy Collins
Sandy Collins Apple Martini
Apple Martini French Martini
French Martini Sea Breeze
Sea Breeze Valentino
Valentino Mojito bezalkoholowe
Mojito bezalkoholowe Blue Monday
Blue Monday Chivas Collins
Chivas Collins Green mexican
Green mexican