Koktajl na bazie:

Caribbean Champagne

Ocena:

0

Caribbean Champagne

Bezpośrednio w kieliszku Kieliszek do szampana Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Składniki:

- 10 ml Biały rum
- 10 ml Likier crème de banane
- 1 dash Angostura
- 100 ml Zimny szampan
- 1 Banan
- 3-4 wisienka koktajlowa
Przygotowanie:
  • Kostkę lodu włożyć do kieliszka do szampana, następnie wlać rum, krem bananowy i angosturę.
  • Dopełnić szampanem.
  • Kilka kawałków banana oraz wisienek koktajlowych nabić na szpadę i włożyć do dekoracji.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!