Koktajl na bazie:

Bologna

Ocena:

0

Bologna

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Składniki:

- 20 ml Aperol
- 20 ml Gin
- 20 ml Wytrawny wermut
- 3-4 Kostki lodu
- 1 Pasek skórki z pomarańczy
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać resztę płynnych składników.
  • Dokładnie wymieszać łyżką barową, po czym odcedzić do schłodzonego kieliszka koktajlowego.
  • Do koktajlu wycisnąć skórkę z pomarańczy i dodać ją do koktajlu.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!