Ocena:
0
Aristo
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Stary rum jamajski
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Grenadyna
- 2-3 krople Angostura
- 1/2 Plaster cytryny
- 5-6 Kostki lodu
- 40 ml Stary rum jamajski
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Grenadyna
- 2-3 krople Angostura
- 1/2 Plaster cytryny
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać resztę składników (poza plasterkiem cytryny).
- Koktajl energicznie wymieszać przez około 8-10 sekund.
- Przecedzić przez sitko barowe do szklanki highball.
- Połówkę plasterka cytryny zawiesić na brzegu szklanki.