Koktajl na bazie:

Abbey

Ocena:

0

Abbey

W shakerze Kieliszek koktajlowy Niska zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 35 ml Gin
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 15 ml Czerwony wermut
- 2-3 krople Angostura
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe składniki.
  • Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
  • Wszystko przecedzić przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!