Ocena:
0
Voodoo
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Ciemny rum jamajski
- 100 ml Sok jabłkowy (ze świeżych owoców)
- 20 ml Czerwony wermut
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5-6 Kostki lodu
- 40 ml Ciemny rum jamajski
- 100 ml Sok jabłkowy (ze świeżych owoców)
- 20 ml Czerwony wermut
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, po czym wlać resztę składników.
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Na koniec, dokładnie przecedzić przez sitko barowe do szklanki highball.