
Ocena:
0
Tropical Itch
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 20 ml Biały rum
- 20 ml Brązowy rum
- 20 ml Wódka
- 20 ml Likier Grand Marnier Cordon Rouge
- 10 ml Sok cytrynowy
- 120 ml Nektar mangowy
- 1 Plaster pomarańczy
- 1 wisienka koktajlowa
- 1 gałązka świeża mięta
- 20 ml Biały rum
- 20 ml Brązowy rum
- 20 ml Wódka
- 20 ml Likier Grand Marnier Cordon Rouge
- 10 ml Sok cytrynowy
- 120 ml Nektar mangowy
- 1 Plaster pomarańczy
- 1 wisienka koktajlowa
- 1 gałązka świeża mięta
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe płynne składniki.
- Dokładnie wstrząsnąć w shakerze, po czym odcedzić do szklanki highball do połowy wypełnionej kostkami lodu.
- Na koniec, udekorować koktajl plasterkiem pomarańczy, wisienką koktajlową i gałązką świeżej mięty.