Koktajl na bazie:

Toreador

Ocena:

0

Toreador

W shakerze Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 40 ml Tequila
- 20 ml Brązowy likier creme de cacao
- 40-60 ml Śmietanka UHT
- 5-6 Kostki lodu
- 1 szczypta Gałka muszkatołowa
Przygotowanie:

 

  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać pozostałe składniki płynne.
  • Dokładnie wymieszać całość w shakerze, po czym odcedzić koktajl do kieliszka koktajlowego.
  • Na koniec, posypać z wierzchu odrobiną startej gałki muszkatołowej.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!