Koktajl na bazie:

Pisco Sour

Ocena:

7.0

Pisco Sour

W shakerze Szklanka typu Old-fashioned Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Widelcem ubić białko przez kilka sekund.
  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać 5 ml ubitego wcześniej białka oraz resztę składników.
  • Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
  • Na koniec, koktajl przelać bezpośrednio do szklanki typu old-fashioned.

Ciekawostka:

Koktajl Pisco Sour jest narodowym trunkiem w Chile i Peru.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!