Koktajl na bazie:

Pain Killer

Ocena:

0

Pain Killer

W shakerze Szklanka typu Highball Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe składniki.
  • Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
  • Przecedzić dokładnie przez sitko barowe do szklanki highball.

Wariant: Blue Havaiian

Koktajl otrzymamy zastępując sok z pomarańczy sokiem ananasowym (ze świeżych owoców) i dodając 10 ml niebieskiego curacao. Powstanie w ten sposób bardziej kolorowy long drink, podawany o każdej porze.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!