
Ocena:
0
Montego Bay
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Ciemny rum rolniczy
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 5 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5 ml Curaçao triple sec
- 2-3 krople Angostura
- 5-6 Kostki lodu
- 40 ml Ciemny rum rolniczy
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z limonki
- 5 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 5 ml Curaçao triple sec
- 2-3 krople Angostura
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać resztę składników.
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Na koniec, przecedzić całość przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego. Gotowe!