Koktajl na bazie:

Monkey Gland

Ocena:

0

Monkey Gland

W shakerze Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 40 ml Gin
- 25 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 5 ml Grenadyna
- 3 krople Piołunówka
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do shakera, po czym wlać pozostałe składniki.
  • Koktajl energicznie wymieszać shakerem przez około 8-10 sekund.
  • Na koniec przecedzić wszystko przez sitko barowe do kieliszaka koktajlowego.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!