 
		Ocena:
0
Martinez
Pora serwowania: jako aperitif
				Składniki:
- 40 ml Gin
- 25 ml Czerwony wermut
- 5 ml Likier maraschino
- 3 krople Angostura
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 5-6 Kostki lodu
			
				
			- 40 ml Gin
- 25 ml Czerwony wermut
- 5 ml Likier maraschino
- 3 krople Angostura
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 5-6 Kostki lodu
				Przygotowanie:
				
	
		- Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej. Następnie wlać gin, wermut, likier i angosturę.
- Wymieszać łyżką barową przez około 8-10 sekund.
- Wszystko przecedzić przez sitko barowe do kieliszka koktajlowego.
- Na końcu pasek skórki z cytryny wycisnąć do kieliszka, do momentu uwolnienia olejków eterycznych. Potem włożyć do napoju. I gotowe!
		Tagi: 		
		
		
	


 
			 
			 
			 
		 
			 
			 
			 
			 
			 Sandy Collins
Sandy Collins Apple Martini
Apple Martini French Martini
French Martini Sea Breeze
Sea Breeze Valentino
Valentino Mojito bezalkoholowe
Mojito bezalkoholowe Blue Monday
Blue Monday Chivas Collins
Chivas Collins Green mexican
Green mexican