Koktajl na bazie:

Malibu Sunrise

Ocena:

8.0

Malibu Sunrise

W shakerze Szklanka typu Highball Niska zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Składniki:

- 5-6 Kostki lodu
- 10 ml Grenadyna
- 140 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 80 ml Malibu
Przygotowanie:
  • Do shakera włożyć kostki lodu, wlać rum kokosowy oraz sok pomarańczowy.
  • Zamknąć shaker. Mieszać energicznie przez około 8 do 10 sekund.
  • Przecedzić przez sitko barmańskie do szklanki typu highball.
  • Powoli dolać syrop tak aby opadł na dno a następnie wznosił się ku górze.
Tagi: kokos, nowoczesne

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!