 
		Ocena:
0
Highland Cooler
Pora serwowania: o każdej porze
				Składniki:
- 40 ml Szkocka whisky
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 120 ml Ginger Ale
- 4-5 Kostki lodu
			
				
			- 40 ml Szkocka whisky
- 10 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 120 ml Ginger Ale
- 4-5 Kostki lodu
				Przygotowanie:
				
	
		- Do szklanki highball włożyć kostki lodu, następnie wlać pozostałe składniki.
- Koktajl wymieszać łyżką barową przez około 8-10 sekund. I gotowe!
		Tagi: cytryna, Ginger Ale		
		
		
	


 
			 
			 
			 
		 
			 
			 
			 
			 Sandy Collins
Sandy Collins Apple Martini
Apple Martini French Martini
French Martini Sea Breeze
Sea Breeze Valentino
Valentino Mojito bezalkoholowe
Mojito bezalkoholowe Blue Monday
Blue Monday Chivas Collins
Chivas Collins Green mexican
Green mexican