Koktajl na bazie:

Francesca Crusta

Ocena:

0

Francesca Crusta

W shakerze Kieliszek do wina Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Krawędź pękatego kieliszka natrzeć ćwiartką cytryny, następnie zanurzyć w cukrze.
  • Delikatnie stuknąć w kieliszek, by otrzepać cukier, który na przywarł.
  • Do kieliszka włożyć spiralnie ściętą skórkę z cytryny.
  • Pozostałe składniki wlać do shakera z kostkami lodu i dobrze wstrząsnąć.
  • Na koniec, odcedzić koktajl do przygotowanego wcześniej kieliszka.
  • Podawać ze słomkami.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!