
Ocena:
0
Coco Mexico
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Tequila blanco 100% agawy
- 120 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 2 łyśki barowe Śmietanka kokosowa (z puszki)
- 1 Liść ananasa
- 5-6 Kostki lodu
- 40 ml Tequila blanco 100% agawy
- 120 ml Sok ananasowy (ze świeżych owoców)
- 2 łyśki barowe Śmietanka kokosowa (z puszki)
- 1 Liść ananasa
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać tequilę, sok ananasowy i śmietankę kokosową.
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Przecedzić przez sitko barowe do szklanki highball.
- Na koniec, można przyozdobić koktajl liściem z ananasa na krawędzi szklanki.