Koktajl na bazie:

Chi Chi

Ocena:

8.0

Chi Chi

W shakerze Szklanka typu Highball Niska zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Wykroić z plasterka ananasa cząstkę w kształcie trujkąta.
  • Do shakera włożyć kostki lodu i wlać pozostałe składniki (oprócz ananasu)
  • Zamknąć shaker i mieszać energicznie przez ok. 8 do 10 sekund.
  • Przecedzić przez sitko barowe do szklanki typu highball.
  • Naciąć wykrojoną cząstkę plasterka ananasu i zawiesić na krawędzi szklanki. Podawać od razu.
Tagi: Ananas, Klasyk

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!