Koktajl na bazie:

Champagne Julep

Ocena:

0

Champagne Julep

W szklanicy barmańskiej Kieliszek do szampana Niska zawartość alkoholu

Pora serwowania: o każdej porze

Przygotowanie:
  • Umyć listki mięty, następnie włożyć je do szklanicy barmańskiej i rozgnieść je tłuczkiem, po czym wlać szampan.
  • Do kieliszka do szampana włożyć kostkę brązowego cukru. W następnej kolejności przelać koktajl ze szklanicy barmańskiej przez sitko stożkowe prosto do kieliszka.
  • Na koniec, włożyć do koktajlu gałązkę mięty.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!