Ocena:
0
Baccarat
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 30 ml Jasny rum kubański
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 60 ml Sok z passiflory (ze świeżych owoców)
- 15 ml Likier Benedictine
- 15 ml Likier creme de fraise
- 1 Świeże truskawki
- 5-6 Kostki lodu
- 30 ml Jasny rum kubański
- 60 ml Świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
- 60 ml Sok z passiflory (ze świeżych owoców)
- 15 ml Likier Benedictine
- 15 ml Likier creme de fraise
- 1 Świeże truskawki
- 5-6 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać resztę składników (poza truskawką).
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Przecedzić przez sitko barowe do szklanki highball.
- Na koniec, na brzegu szklanki zawiesić truskawkę.