Ocena:
0
Zorro
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Tequila
- 20 ml Likier Cointreau
- 10 ml Niebieskie curaçao
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- ok.180 ml Zimny tonik
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster pomarańczy
- 2 wisienka koktajlowa
- 40 ml Tequila
- 20 ml Likier Cointreau
- 10 ml Niebieskie curaçao
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- ok.180 ml Zimny tonik
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster pomarańczy
- 2 wisienka koktajlowa
Przygotowanie:
- Wszystkie składniki (poza tonikiem) wstrząsnąć dokładnie w shakerze z kostkami lodu.
- Odcedzić koktajl do szklanki highball na kilka kostek lodu.
- Koktajl dopełnić tonikiem.
- Na koniec, udekorować plasterkiem pomarańczy i wisienkami koktajlowymi.