Ocena:
10.0
Midnight in Moscow
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Wódka
- 20 ml Niebieskie curaçao
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 200 ml Zimny tonik
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster pomarańczy
- 1 wisienka koktajlowa
- 40 ml Wódka
- 20 ml Niebieskie curaçao
- 40 ml Świeżo wyciśnięty sok z grejpfrutów
- 200 ml Zimny tonik
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster pomarańczy
- 1 wisienka koktajlowa
Przygotowanie:
- Wszystkie składniki (poza tonikiem) wlać do shakera z kostkami lodu.
- Odcedzić do szklanki highball.
- Dopełnić koktajl tonikiem.
- Krawędź szklanki udekorować plasterkiem pomarańczy i wisienką koktajlową.