 
		Ocena:
0
Honey Moon
Pora serwowania: po posiłku
				Składniki:
- 40 ml Calvados
- 15 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Likier Benedictine
- 5 ml Pomarańczowy curaçao
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 5-6 Kostki lodu
			
				
			- 40 ml Calvados
- 15 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Likier Benedictine
- 5 ml Pomarańczowy curaçao
- 1 Pasek skórki z cytryny
- 5-6 Kostki lodu
				Przygotowanie:
				
	
		- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać resztę składników (poza cytryną).
- Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
- Przecedzić przez sitko barowe bezpośrednio do kieliszka koktajlowego.
- Na koniec, pasek skórki z cytryny wycisnąć do kieliszka, do momentu uwolnienia olejków eterycznych, po czym włożyć do koktajlu.



 
			 
			 
			 
		 
			 
			 
			 
			 Sandy Collins
Sandy Collins Apple Martini
Apple Martini French Martini
French Martini Sea Breeze
Sea Breeze Valentino
Valentino Mojito bezalkoholowe
Mojito bezalkoholowe Blue Monday
Blue Monday Chivas Collins
Chivas Collins Green mexican
Green mexican