Koktajl na bazie:

Honey Moon

Ocena:

0

Honey Moon

W shakerze Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: po posiłku

Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do shakera, następnie dodać resztę składników (poza cytryną).
  • Koktajl energicznie wymieszać w shakerze przez około 8-10 sekund.
  • Przecedzić przez sitko barowe bezpośrednio do kieliszka koktajlowego.
  • Na koniec, pasek skórki z cytryny wycisnąć do kieliszka, do momentu uwolnienia olejków eterycznych, po czym włożyć do koktajlu.
Tagi: Calvados, cytryna

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!