Ocena:
0
Cranberry Cooler
Pora serwowania: o każdej porze
				Składniki:
- 60 ml Gin
- 20 ml Syrop żurawinowy
- 120 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 1 Plaster pomarańczy
- 5-6 Kostki lodu, pokruszone
			
				
			- 60 ml Gin
- 20 ml Syrop żurawinowy
- 120 ml Sok pomarańczowy (z koncentratu)
- 1 Plaster pomarańczy
- 5-6 Kostki lodu, pokruszone
				Przygotowanie:
				
	
		- Szklankę highball napełnić grubo potłuczonym lodem.
 - Dodać gin i sok pomarańczowy i dokładnie wymieszać łyżką barową.
 - Do koktajlu wlać powoli syrop żurawinowy.
 - Krawędź szklanki udekorować plasterkiem pomarańczy, dodać słomki.
 



			
			
			
		
			
			
			
Sandy Collins
Apple Martini
French Martini
Sea Breeze
Valentino
Mojito bezalkoholowe
Blue Monday
Chivas Collins
Green mexican