Koktajl na bazie:

Champagne Cocktail II

Ocena:

0

Champagne Cocktail II

W szklanicy barmańskiej Kieliszek koktajlowy Średnia zawartość alkoholu

Pora serwowania: jako aperitif

Składniki:

- 20 ml Likier Cointreau
- 20 ml Koniak
- 80 ml Zimny szampan
- 3-4 Kostki lodu
- 1 wisienka koktajlowa
- 1/2 Plaster cytryny
Przygotowanie:
  • Kostki lodu włożyć do szklanicy barmańskiej, następnie wlać likier i koniak.
  • Wymieszać dokładnie.
  • Odcedzić do kieliszka od szampana i dopełnic zimnym szampanem.
  • Na koniec, udekorować wisienką koktajlową i połową plasterka cytryny.

Komentarze użytkowników

Jeszcze nikt nie zostawił swojego komentarza... Bądż pierwszy i skomentuj ten materiał!

Newsletter

Zapisz się do naszego newslettera, a my co piątek dostarczymy ci najlepsze przepisy na weekend prosto na twoją skrzynke!