
Ocena:
0
Klondike Highball
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 20 ml Czerwony wermut
- 20 ml Wytrawny wermut
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 110 ml Ginger Ale
- 1 cząstka Pomarańcza
- 4-5 Kostki lodu
- 20 ml Czerwony wermut
- 20 ml Wytrawny wermut
- 20 ml Świeżo wyciśnięty sok z cytryny
- 10 ml Syrop z cukru trzcinowego
- 110 ml Ginger Ale
- 1 cząstka Pomarańcza
- 4-5 Kostki lodu
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do szklanki highball, po czym dodać resztę składników (poza kawałkiem pomarańczy).
- Wymieszać dokładnie łyżką barową przez około 8-10 sekund.
- Na koniec, dodać do koktajlu kawałek pomarańczy.