Ocena:
0
Green Poison
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 40 ml Tequila
- 20 ml Syrop kokosowy
- 20 ml Sok cytrynowy Hitchcock
- 100 ml Nektar z marakui
- 20 ml Niebieskie curaçao
- 1 Plaster cytryny
- 1 wisienka koktajlowa
- 40 ml Tequila
- 20 ml Syrop kokosowy
- 20 ml Sok cytrynowy Hitchcock
- 100 ml Nektar z marakui
- 20 ml Niebieskie curaçao
- 1 Plaster cytryny
- 1 wisienka koktajlowa
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do shakera, następnie wlać pozostałe płynne składniki.
- Shakerem porządnie wstrząsnąć, po czym odcedzić do szklanki highball na kilka kostek lodu.
- Krawędź szklanki udekorować plasterkiem cytryny i wisienką koktajlowa.
- Podawać ze skłomkami.