Ocena:
0
Bloody Bull
Pora serwowania: o każdej porze
Składniki:
- 50 ml Wódka
- kilka kropli Sok cytrynowy
- 1 Szczypta pieprzu
- 1 Szczypta soli selerowej
- 1 dash Czerwony sos tabasco
- 2 dashe Sos worcester
- 60 ml Sok pomidorowy
- 60 ml Bulion
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster cytryny
- 50 ml Wódka
- kilka kropli Sok cytrynowy
- 1 Szczypta pieprzu
- 1 Szczypta soli selerowej
- 1 dash Czerwony sos tabasco
- 2 dashe Sos worcester
- 60 ml Sok pomidorowy
- 60 ml Bulion
- 5-6 Kostki lodu
- 1 Plaster cytryny
Przygotowanie:
- Kostki lodu włożyć do szklanki highball, następnie dodać przyprawy i wódkę.
- Do koktajlu dolać sok pomidorowy i bulion.
- Dokładnie wymieszać i udekorować plasterkiem cytryny.
Tagi: Wódka, Bulion, cytryna, sok pomidorowy, sól, sos tabasco , pieprz, Sok cytrynowy, Sos worcester